I goda vänners lag

I dag har vi gjort en utflykt till Odensala för en stund på hästryggen. (Och självklart en stund i hagen för att samla in hästskit) Som nästan alltid när man åker ifrån Pelle och Lisa, så har man ett gäng grejor med sig hem och förutom hästskit, så åkte jag i dag, därifrån med en tröja och en jacka åt Whoopi. Whoopi har ju sett lite frusen ut om ryggslutet den här vintern, så Lisa tyckte att hon skulle ha något som gjorde att hon inte frös. Ni får se fotografier en annan dag.
Det var ett tag sedan som vi red nu, och det märktes, både på Calle och mig. Inte nog med att jag var lite ringrostig, jag fick dessutom rida på Framtid. Ett ungt sto. Det gick betydligt bättre än vad jag hade väntat mig, men vi har bägge mycket att arbeta på, Framtid och jag!
När Calle åkte hem, stannade jag kvar ett tag. I morgon är det arbete tidigt, så det var liksom ingen mening för mig att åka hem, för att någon timme senare åka tillbaka till Märsta och mamma och pappa.
Väl hemma hos mamma och pappa började jag sticka på det som ska bli en gåva, ni vet det där som jag inte kan skriva om. Och nu vet jag att Calle tycker att jag ska sticka klart en sak i taget, men det tycker inte jag. Eftersom det här ska bli en gåva, så vill jag inte släpa med mig det till jobbet. På jobbet stickar jag på mattan och hemma och hos mamma och pappa, stickar jag på gåvan!
Det tycker jag är den perfekta uppdelningen.

I övrigt då? Ja, jakten på Calles digitala skjutmått gick idag vidare. Vi tänkte att en lite större Järniabutik än den i Åkersberga, kanske skulle ha det, men icke. Trots det så gick vi inte tomhänta ifrån Järnia. Calle fick sina nya Peugotkvarnar och jag fick en fin ny mandolin, ( och här talar vi inte om instrumentet, utan om köksredskapet) sen så köpte vi också en ny äggskärare. Vår gamla gick sönder för alldeles för länge sedan. Det har faktiskt hänt att jag glömt bort att den gått sönder och att jag har letat efter den som en liten galning, nu slipper jag alltså det!

Det här blir ett utav få inlägg utan bilder, men jag glömde faktiskt bort att ta fram mobilen och fotografera idag. Så det kan bli!

Kommentarer

Skicka en kommentar