Kejsarinnans Nya Kläder

I går så testade Whoopi sina nya kläder. Kläderna var två. En stickad tröja och en Bomberjacka, modell cool!
Men det skulle visa sig att det var tröjan som var något för en Kejsarinna av Whoopis kaliber, en som gillar att röra på sig och hämta bollar.  bomberjackan, den dög till att se snygg ut i.I tröjan så kunde Whoopi;  hoppa, springa och slänga sig och rulla efter bollen och den satt ändå kvar(tröjan alltså)! Bomberjackan, ja med den var det en hel annan historia.


En rullning i Bomberjackan och hon hade klätt av sig! Bomberjackan den plockar vi bara  fram till finpromenader hädanefter.

I morgon efter jobbet så är det kallas. Vi ska inviga våra fixade lokaler. Kul att träffa kollegor och prata om annat än arbete. Sedan åker jag hem och är ledig torsdag, då blir det odling för nästan hela slanten (Lite stickning och ännu mindre städning kommer nog att hinnas med också)

Kommentarer

 1. Kul att få se lite bilder på Whoopi och hon blev väldigt gullig i tröjan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Visst är hon söt i tröjan!? Har du sett bilderna på den extremt fula tröja som jag stickade åt henne i hennes eget hår? Det finns bilder någonstans i begynnelsen av den här bloggen!
   Monzan

   Radera
 2. Hej
  Jättesöt i tröjan. Näää inte sett bilderna, följde nog inte din blogg då...
  Men Whoopi är så söt med eller utan tröja.
  Hur gammal är hon nu ? Tiff blir 12 & Stella 10, och Tiff börjar visa lite ålders tecken, börjar höra dåligt mm... Ha det bra & hälsa gubben. Kram Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   Whoopi blev 10 år i november. Hon visar ännu inga ålderstecken. Calle hälsar tillbaka. Hälsa din!
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar