En dag på klipporna

I tisdags när jag skulle hem, fick jag med mig Syster, så gårdagen vigdes till en dag vid vattnet. Fast först så hann jag med en rejäl shoppingtur på sågen.

Kopplingar, slang och vattenhandtag(vet inte vad det heter) inhandlades. Hemma monterades den nya slangen ihop med de gamla och se där, nu slipper jag släppa vatten ifrån huset till växthuset!


Bara någon som har släpat lika mycket vatten som jag har gjort den här sommaren, förstår vilken lycka det är att kunna vattna växthuset utan att längre behöva släpa vatten i hinkar och kannor!

Syster är inte fullt så morgonpigg som jag är, så innan hon var uppe, så hann jag med en del småfix, men strax så var vi på väg.
På vägen till klipporna stannade vi till hos svärfar och Nettan. Där blev det kaffe och en stunds bokprat. Och nu har jag massor av böcker som jag vill läsa!
Runt 11-tiden hade vi i alla fall hittat den klippan som vi ville ligga på,gjort iordning vårt läger och hoppat i plurret.
Whoopi simmar gärna efter bollen om inte vi är i närheten och kan rädda den, annars stannar hon hellre på land!


Man kan säga så har om dagen på klipporna: En gång badade jag säkert tio gånger och matsäcken var god och jag brände min rygg! Helt enkelt en toppendag med toppen sällskap!


Kommentarer

 1. Låter som en toppendag / Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag lova att det var också!
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar