Äntligen hemma

Arbetade sista dagen den här veckan i dag. Sen bar det av hemåt, knappast rakaste vägen, men när det gäller jord, vin och Morgan, ja, då har jag inte så brottom.
När jag kom till Linnea och Morgan, så sov Morgan, men jag tror att Whoopis skällande gjorde så att han vaknade och inget mig emot, framför allt när han var på ett strålande humör!


Väl hemma så bar det genast av till västhuset. Måste ju kolla att det stod kvar efter stormen. Calle säger att det blåste något överjävulskt här, men han är rätt duktig på att överdriva. Kvar stod i alla fall växthuset och det växer så att det knakar där inne. Fick i hop rejält med tomater. Gurka tänker jag inte skörda förrän  på lördag, då blir det säkert 7-8 gurkor som ska in.
Och bara så att ni vet; 
Den som väntar på något gott väntar visst för länge! Jag skulle skörda min paprika i dag och skördad blev den, men det är ju inte direkt kul att hitta värsta hålet i den. Jag har inte dissekerat paprikan ännu, så jag vet inte vad det är för odjur som ätit av den, men ledsen är jag!


När man skördat en massa tomater så måste de ju ätas upp, så i dag blev det en Tabouleh och för första gången i år, tyckte jag att persiljan vuxit till sig så pass att jag kunde skörda av den.
Till Tabouleh gjorde vi varsin äggomelett med bacon och ost på! Gott var det och mätt är jag!
Kommentarer

Skicka en kommentar