Kattkavalkad

I bland så skriver jag och visar några bilder på våra härliga katter, men så i dag tänkte jag slå på stort och göra en kattkavalkad. Det blir få bilder på Ronja, desto fler på Lilla My och Mr Spock. De är födda den 25/4-2009. Lilla My flyttade hemifrån ett kort tag, men kom tillbaka. Mr Spock var bortlovad, men familjen som skulle ha honom uppfyllde inte våra krav, vilka var att de innan det var dags att hämta hem honom, skulle de besöka honom minst en gång och så skulle vi ha en flaska vin för honom.

Lilla My
Mr Spock

 När Mr Spock var ca 11 veckor fick jag ett e-mail där de undrade när de kunde hämta honom, aldrig var mitt svar då de inte varit och hälsat på, så nu bor han här och vi trivs ihop!


Lek i bajslådan

Extramamma Whoopi
Lilla My, Ru och Mr Spock
Mr Spock och Lilla My har 3 stycken syskon, här ovan Ru, de två andra Gustav (röd katt) och Wilma är inte med på några bilder här. Bägge bor i Märsta och mår väldigt bra.Förra året så fick Ronja en till unge, Neelix, Mr Spock var den bästa av alla brorsor, Lilla My brydde sig inte alls och Whoopi blev extramamma igen.

-Kom och provsmaka!

-Här gör vi våra behöv.

-Du måste bli stark, 

Så att du inte åker på stryk när du flyttar 

Mr Spock gillar att gömma sig i väskor, under mattor och i svampkorgar, fast det vet ni ju redan om!

Han vill gärna vara med och arbeta i trädgården och köra trädgårdstraktor kan man ju alltid göra!
Kommentarer