Klädproblem

Calle och jag ska på konsert på tisdag. Äntligen, efter att ha haft biljetter 2 ggr och konserten blivit inställd bägge gångerna och den gången då jag inte hade biljett, eftersom jag ansåg det onödigt eftersom konserten ändå skulle bli inställd och det blev en jättebra konsert vid sjöhistoriska i Stockholm, så ska jag äntligen få se Red Hot Chilipeppers, mitt favoritband sen många år tillbaka.
Och då kommer vi till mitt problem; jag har inga kläder! Jo, det är klart att jag har kläder. Arbetskläder i alla de olika slag, bussuniform, snickarbrallor, trasiga t-shirts, sådant man har när man arbetar i trädgården. Inte heller har jag några skor att ha på mig, om jag inte ska gå i mina trasiga, avkapade tretorns gummistövlar!
Jag älskar kläder, men det syns inte när man tittar i min garderob. När man bor som vi gör så blir det inte att man handlar så himla mycket finkläder, det är liksom inte det som behövs på landet.
Å andra sidan så är det inte mig folk kommer för att titta på, på tisdag, så min klädsel kan vara av mindre betydelse.....men ändå så är det ju kul att klä upp sig för en gångs skull!

Bästa plattan!


Kommentarer

  1. Åh, vad kul för er! Älskar Red Hot Chilipeppers, har speciella minnen till det :) Pelles favvisband när vi träffades för hundra år sen ;)
    Ha så kul! Kram Lisa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar