Äntligen är den här

Sedan den 5/1, dagen då vi åkte till KungSängen i Arninge och beställde vår nya säng, så har vi längtat som galningar. Fördelen med en lång leveranstid är att vi faktiskt hann göra klart vårt sovrum. Vi är extremt nöjda med rummet. Och efter en natt i sängen, så kan jag helt säkert säga att den är en succé! Vaknade när Calles klocka ringde och kände mig faktiskt riktigt utvilad. Det gjorde jag inte i gamla sängen.


Efter morgonfikat med Calle och han åkt till arbetet så gick Whoopi och jag upp till sängen, kröp ned med en bra bok, satt på morgonpasset i P3 och väntade på ljusets intåg. Förut så har jag alltid stannat nere och pysslat med ungefär samma saker: bra bok och rolig radio!

Nog för att sängen har kommit, men det saknas fortfarande en sak, en sänggavel. Eftersom vi har väldigt lågt i tak så får inte den tillhörande gaveln plats, så vi bygger en själva. Jag ska åka till Gillinge i dag och beställa skumplats. Tyg beställde jag ifrån KungSängen i förra veckan och fick det levererat ihop med sängen. I helgen bygger vi gaveln!

Tack Mamma och Pappa för att ni var här och tog emot leveransen!

Å, vad jag längtar tills det är dags att gå och lägga sig!

Kommentarer

  1. Åh, så mysigt ni har ordnat det! Jag ser att takhöjden är begränsad och slår man inte huvudet i taket är det helmysigt med snedtak.

    Sov gott.....kram

    SvaraRadera
  2. Tack, ja vi tycker att sovrummet blivit väldigt bra och vi klarar oss ifrån att slå huvudet i taket!
    //Monzan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar