Arbetsmiljö

Jag har fotograferat mina måndagsbilder, men jag orkar inte göra i ordning dem i kväll. Istället så får ni nöja er med att beskåda hur ett annat bussbolag än det jag arbetar för, utför sina renoveringar.

När jag i dag närmade mig Jakobsbergs station råkade jag se det här på andra sidan gatan.Vägen de står och arbetar på, är en 70-väg. En kvart senare när jag lämnade Jakobsbergs station så hade de lyckats få loss däcket.


Jag funderade lite var grabbarna var och när jag åkte ut ifrån hållplatsen, så hittade jag dem i hjulhuset!
Tänk om någon skulle köra in i deras bil, som i sin tur skulle träffa bussen, sen vet man inte hur det skulle gå för grabbarna i hjulhuset.
Jag är glad att det inte är "mitt" bussbolag som arbetar på detta vis. Jag vill inte att någon av mina trevliga verkstadskillar skulle behöva utsätta sig för risken det är att arbeta som dessa grabbar gjorde i kväll.

Kommentarer

  1. Har läst ikapp det jag missat under min bloggfrånvaro och ser att du har haft tuffa väderleksförhållanden att arbeta på.
    Jag håller med dig om de där killarna utförde jobbet med livet som insats, Kan det vara så att även bussbolag jagar tid och pengar? Skulle tro att en del av förklaringen ligger där. tyvärr! Allt ska räknas i kronor och ören.
    Medan du kört buss under svåra förhållanden har jag jagat snö här hemma. Det har kommit blötsnö, regn och det innebar till slut att all snö for av taket....Massor med snöskottning blev det men nu är taket rent!
    Ha dé gott!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar