Den har kommit nu

Och med den menar jag fjärrutlösaren! Den är inte stor, faktiskt väldigt slarvabortvänlig i sitt format. Synd att det inte finns något ställe att fästa ett band i den, så att man kunde ha den runt halsen. Precis som ett nyckelbarn har nyckeln, eller åtminstone så som jag hade nyckeln när jag var liten. (Och precis lika slarvig då som nu)Det första själv porträttet blev inte bra så det slängde jag. De två nästa bilderna blev bra, mycket p g a att man inte ser mina armar. Whoopi hjälper mig att dölja dem. Skönt att hon är bra på något!Nu måste jag ut och arbeta på tomten.
Ha det gott.

Kommentarer

 1. Nu blev jag sugen på att skaffa en jag också. Återstår att se om det finns till just min kamera. Egentligen så trivs jag bäst bakom kameran men kanske det blir lättare att ta foton om det är jag som befinner mig på båda sidorna. Lite mer avslappnat. Bilderna blev fina så nu är det bara att dokumentera vardagen. Kan vi få se dig köra bussen kanske?
  Önskar en trevlig kväll.

  SvaraRadera
 2. Hej Susanna,
  jag önskar att jag kunde rigga kameran i någon buss, jag får fnula på den.
  Fjärrutlösaren har jag köpt på Scandinavian photo. Vi beställde den över nätet och jag hade den inom 3 dagar. De hade en massa olika sorter, så det borde finnas något som passar din kamera.
  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Den där lilla manicken är kul att jobba med, slipper ju allt skak…
  Har en liten goding själv nämligen….
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Lotta!
  Kul att du tittar in! Jag brukar titta in hos dig, men det var några dagar sedan som du skrev!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar