Frostigt värre

Konstigt nog så behövde jag inte skrapa rutorna på bilen i morse. Resten av världen var dock väldigt frostig och dimmig värre.
Träden blir så vackra när rimfrosten biter tag i dem och riktigt härligt är det när den sitter kvar efter att solen tittat fram.

Dimman var riktigt tjock på Arlanda i morse. Så tjock att jag inte ens såg flygledartornet! Men där någonstans till vänster ska det vara!


Hela Märsta var riktigt fint faktiskt. Fint blir det också när det är kallt och tågledningarna sprakar när tåget åker i väg.Det värsta med kylan och fukten är att man blir kall. Och med bussar som är allt annat än varma när man tar ut dem, så tar det låååååång tid att tina. I dag tinade jag inte för ens till lunch, då jag fick vara på ett riktigt varmt ställe.

Kommentarer

 1. Såg inlägget från igår! Kors itaket vad du får kliva upp tidigt, du gör det bra. Du är en av dem som ser till att andra kommer till sina arbeten. Man tänker nog inte på hur tidigt busschaufförerna måste starta.
  Vilka härliga stadsbilder! Skrattade lite när jag såg rondellen. DET är en riktig rondell. Här i vår lilla stad fick vi vår första rondell så sent som för två år sedan. Problem uppstod på en gång och då pratar vi om en pytteliten rondell. Ha en skön fredag-kväll.

  SvaraRadera
 2. Ja, tidigt blir det! Det är en himla tur man är morgonmänniska!

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra bilder på träden :)

  SvaraRadera
 4. Tack Lisa, men det är lätt att ta kort på ngt som är vackert ifrån början!

  SvaraRadera
 5. hej hej.
  jobar du ute? eller vad jobbar du med?

  SvaraRadera
 6. Hej Tacksam!
  I dag så har vi ätit din LCHF-köttfärsgratäng. Eftersom vi inte är ute efter att nolla kolisar, så hade vi svamp, tomater och ost med! Supergott! Vi kommer att laga den fler gånger och i morgon blir det ett inlägg om den och en länk till din sida där du visar hur du gjort!
  Nä, jag arbetar inne i en buss, jag är busschaufför så i bland kan man tro att jag arbetar utomhus. I går så hade jag - 1,5°c på förarplats när jag tog ut bussen!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar