Huset i vinterskrud

Eftersom jag har glömt sladden för att ladda över bilderna från kameran till datorn så får ni nöja er med bilder ifrån i fredags. Eftersom det var en härlig vinterdag, så tycker jag att det funkar mycket bra med dem.

I fredags, när Whoopi och jag var ute och kastade/körde ved, så sken solen så härligt att jag var tvungen att hämta kameran och fotografera hemma vid.Stenen och fågelbordet har bägge fått höga fina hattar. Takkupans snötäcke är inte så högt för vårt tak där läcker en himla massa värme så snön smälter bort. Vilken tur att vi ska lägga om taket i vår/sommar, för då passar vi på att göra om kupan lite och tilläggsisolera taket mycket. Fina isformationer blir det.
I år så har vi inte haft något vattendropp inne. Det har nog med den fina gröna presenningen att göra.Ja, man kan ju knappast se presenningen här, men den är där!
Whoopi älskar snö. Snö och pinnar tillsammans, kan man ha roligare? Inte enligt Whoopi, men jag kan tänka på flera saker som är roligare, framförallt som jag allt som oftast får visa Whoopi var pinnen är.
Nu är det dags för mig att plocka ihop mina grejor och gå hem till min syster. Innan hon kommer hem ifrån arbetet så ska jag fixa klart de två sista stolarna och när Syster kommit hem, ja då ska hon få lära mig göra roliga fotokollage i Power Point. Vi har köpt nytt!
Inspirerad av Jonna Jinton så har jag (det var Calle som gjorde det) beställt en fjärrutlösare till finkameran. Jag hoppas att den kommit i posten på onsdag. Gud vad jag ska fota......mig själv! Vi får väl se om det blir några bra bilder, då kan ni kanske få se mig lite oftare på bild.

Ha det gott

Kommentarer

 1. Oj här händer det saker! Jag gjorde ett bildspel i PowerPoint och det var roligt att göra men svårt att välja bland alla foton. Så du har något kul att se fram emot.
  Vilka härligt vintriga bilder, fågelbordet är helt bedårande med sitt extra tak.
  Det var ett fint arbete ni gjort på stolarna. Skulle behöva lite händiga fingrar på mina också...

  Ha en skön kväll och lycka till med fotokollagen.

  SvaraRadera
 2. Ja, fotokollage kommer jag att ha mycket kul med! Och tack för berömmet av stolarna. Jag pysslade mycket med möbeltapetsering förut, så jag har känt mig lite ringrostig när jag började med soffan och de här stolarna, men nu, när jag gjorde de sista två sitsarna, så känns det som om det mesta har kommit tillbaka!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar