Måndagsbilder

Förra måndagen blev det inga bilder på bloggen ifrån Stäketleden vid 16:30-tiden, eftersom jag glömt kamera kabeln hemma. I dag så har jag kabeln med mig och vad bättre är så har jag samma tjänst i dag, som förra måndagen och de flesta måndagar det här året. Mig gör det inget, för det är en bra tjänst.


Klockan 16:34 är det inte så stor skillnad på ljuset, däremot jättestor skillnad på trafiken. I dag så flöt det på och inte blev det någon försening alls. Den här turen har jag varit över 16 minuter sen på när jag kommit fram till Jakobsberg station.
Klockan 17:40, samma ställe, fast åt andra hållet är det ingen skillnad alls. Förra måndagen så sken månen, det gjorde den inte i dag.
Det är skönt att märka skillnad, för när man gör det, så vet man att en ny årstid står för dörren.

Kommentarer

  1. Visst känns allt mycket lättare nu när ljuset återkommer mer och mer. Tänk vilken härlig tid vi har framför oss. Synd bara att det inte finns någon broms på tiden för just våren går så fort att man knappt hinner med.
    Kan inta vara kul att bli sen....Alla medmänniskor är inte muntergökar!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nä, sen är aldrig kul, men på just den sträckan är passagerarna ganska införstådda med att man aldrig vet när man kommer fram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar