Bisyssla

I dag så har Calle och jag ägnat morgonen åt vår nya Bisyssla! Vi har vaxat 50 st biramar, nu är det bara 30 kvar. Vi har upptäckt att vår transformator är ganska svag och att man verkligen kan behöva ett speciellt verktyg som man spänner trådarna med. Ja,ja, det får vi köpa senare.Men morgonen har inte bara gått i Bisysslans tecken. I morse klev vi upp klockan 4 för att se den sista av tre F1 träningar innan kvalet. Ja, jag vet. Idiotiskt att kliva upp vid den tiden för att se F1, men om man tycker att det är kul och spännande så gör man det!
Mellan träningen och kvalet så hanns lite kattkel med. Man får passa på de gånger som Mr Spock frivilligt kommer och lägger sig på ens mage.Kvalet, ja det gick inte riktigt som vi tänkt oss. Varken Kimi eller Kovalainen gick vidare till Q2. Däremot så kom Schumi på 4:de plats. Bästa kvalplaceringen sen combacken för två år sedan. Det blir ett spännande race klockan sju i morgon bitti.
Man kan tycka att när Kimi slutade på 18 plats, så har han inte så stor chans, fast då ska man veta att en del av hans bästa race någonsin, har han startat långt bak i leden.


Alltid lika kul när de killar man inte håller på, kör av banan! Här, Sebastian Vettel, regerande mästare!


En annan sak som talar för Kimis fördel, är att hans teamkamrat Grosjean, slutade på en 3:e plats. Med andra ord, Kimi sitter i en bra bil!

Kommentarer

 1. Va kul att ni gilla bilar, vi gör ju det med…kram

  SvaraRadera
 2. Inser att det är mer pyssel än vad man tror med bikupor. Fin bild på er där ni jobbar tillsammans. Ser också ett antal gitarrhalsar i bakgrunden så frågan är: Spelar någon av er?

  Det krävs mer än Formel 1 för att locka upp mig ur sängen vid den tiden.. Har nog inte kollat på den sporten sedan Ronnie Peterson stod på topp. Då hängde t.o.m. jag med och kollade alla race!
  Ha en härlig fortsättning på denna lördagskväll.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Susanne,
  Calle spelade förut, vet inte när han senast plockade upp en gitarr. Men jag hoppas snart få höra honom spela igen. Själv så är jag nog världens mest omusikaliska människa.

  Monzan

  SvaraRadera
 4. Tydligen inte bara Husse i familjen som är intresserad av Formel-1!

  SvaraRadera
 5. Hej Znogge
  Vad kul att du tittar in till mig och att du lämnar en kommentar.
  Du skulle bara veta hur stort vårt F1 intresse är. Vi planerar för dagen då vi vinner en massa pengar, då ska vi åka på varje race.
  Har sett det live två gånger och det är bland det häftigaste jag varit med om!
  Ha det gott
  //Monzan

  SvaraRadera
 6. F1 begriper jag mig inte på. Däremot katter och skulle gärna vilja ha ett par stycken. Men det funkar inte i sta'n..:-(

  SvaraRadera
 7. Hej Pruddelutt!
  Visst kan det funka med katt i stan. En av våra otaliga kattungar och för övrigt syrra med Mr Spock och Lilla My, bor på 7 våningen i vad som kan kallas för stan. Det går jättebra för den katten, men det kan vara för att både matte och husse lägger väldigt mycket tid på den också. Och det är ju inte alltid man har den tiden som kan behövas för att stimulera en katt i lägenhet.
  //Monzan

  SvaraRadera

Skicka en kommentar