tisdag 1 maj 2012

Först var det tråkigt, sen blev det kul!

Vi skulle ha fått besök utav våra härliga vänner, Pelle och Lisa med hundar och husvagn, men så fick de akut åka till Pelles pappa istället. Det var tråkigt.

Men sen så SMS'ade en kompis att de köpt husbil. Ville vi ha besök? Självklart, vad kul det blev på en gång!

Brasan i vårt område har i år fått flytta på sig, det innebär för vår del att vi under inga omständigheter kan undvika brasan då den låg ungefär 100m utanför vår tomt och inget annat än lite träd imellan!

Bilden är tagen strax nedanför vår altan
Mycket folk var det, nästan inga som man kände igen. Det kan ha berott på att det var två villaägarföreningar som ordnade brasan tillsammans. Men lite människor kände vi i alla fall igen.

Bofasta och närmaste grannarna

Sommarstugeägande vänner
Husbilsfamiljen kom strax efter att brasan hade tänts och tonårstjejerna i familjen tyckte att det var pinsamt att komma åkandes i husbil när allt folk var där.

Eftersom det var en massa hundar vid brasan och husbilsfamiljen hade med sig sina schäfrar så gick vi och satt oss på altanen. Fyra "barn", 6 vuxna och tre hundar satt på altanen och mös, tittade på brasa och åt och drack. Snask, korv och god ost, lägg sen till vin, whisky och rom så förstår ni hur jag mår i dag! Men trevligt var det!

Nu har Calle och jag fått i oss frukost, Whoopi har rastat sig och katterna är utfodrade, nu väntar vi bara på att hela husbilsfamiljen ska vakna!


2 kommentarer:

  1. Ni verkar ha haft en mysig Valborg, Fin husbil, kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Ja, tillslut så blev det riktigt trevligt! Men vi saknade er!
    //Monzan

    SvaraRadera