onsdag 23 maj 2012

Första natten

  Första natten för mig hemma på Gåsvik med Bin i kupan och vad händer? En Geting letar sig in under mitt täcke och sticker mig strax ovan knävecket! Jag skriker, Calle vaknar och getingen avslutar som tur var inte sitt jobb, men lite gift fick den in och jag svullnade upp. Efter att vi vaknat insåg vi att det var på tok för varmt att fortsätta sova i vårt sovrum så vi fick gå ner och lägga oss i soffan.

  För att råda bot på värmen i sovrummet, för att bara öppna fönstret, det går inte med tanke på alla myggor som nu plågar vår tomt, så har vi två alternativ. Calles alternativ är att vi köper en Aircondition, men det vill självklart inte jag! Jag inbillar mig att vi då blir jätteförkylda! Mitt alternativ är att vi bygger en myggnätsinsatts till fönstret och det är nog det vi ska satsa på, för det blir ju helt klart billigare! Mer arbete, men det är nog något som vi kan klara av hyfsat snabbt!

  Solen börjar värma ordentligt nu, så jag ska ut och titta till våra nya husdjur. Kanske får jag se dem med bakbenen fulla av pollen? I går, innan jag kom hem, så var det en väldig aktivitet och de små djuren arbetade flitigt som små Bin ska!

Inte våra Bin, men Bin!

2 kommentarer:

  1. Spännande med era nya husdjur :)

    SvaraRadera
  2. Ja, jag har ju inte hunnit vara med något ännu, men Calle är helt fascinerad, så jag hoppas att jag också är det i kväll när vi gjort klart med den nya kupan som ska hämtas hem i kväll!

    SvaraRadera