Släkten är värst

  I dag så väntade vi besök av släkten, d v s min sida av släkten, först min Bästa Syster, sen mina föräldrar. Vad mina föräldrar glömt att tala om, var att mina brorsbarn skulle komma med! Inga problem med det, mer än att både Virve och Adrian skulle följa med. Och egentligen så är ju det inga problem......förutom att både Virve och Adrian är laktosintoleranta och ingen grädde för det avseendet var inhandlat.

  Till lunch så åt vi fransk löksoppa, jag tror att alla utom Adrian uppskattade det, men efterrätten på lunchen blev desto mer uppskattad. Till efterrättt så åt vi kaffepannacotta med chokladmousse till.Till middag så åt vi grillat; Nurnbergerkorv (Vet inte hur man gör tyskt y) och en god sallad + wookade gönsaker, men då var bara bästa syster kvar!
  Senaste inlägget la jag ut en bild när vi sitter i hörnet av altan som nu mera har tak över sig. det känns så skönt att ha ett tak att luta sig tillbaka emot.¨


  I morgon så firar Calle och jag 17-års bröllopsdag, så vi passade på att fira med ett nytt vin som vi aldrig druckit förut.


  I morgon så kommer jag att visa lite bilder på hur långt vi kommit med målningen av fasaden och med Bikuporna.

  Ha det gott
Monzan

Kommentarer

 1. Åh, pannacotta med chokladmousse! Så gott och spännande. Hur gör man? Jag menar med moussen. Den mousse jag gör är rätt flytande när jag ställer in den i kylskåpet. Väntar du med spritsningen tills den har stelnat lite, eller har du ett recept som det är lite stadga i från början?

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den moussen som jag gjorde var ganska lös, men jag öste ned den i spritspåsen på en gång och det fungerade utmärkt. Jag ska försöka lägga ut det recept jag använder senare i veckan!

   Radera

Skicka en kommentar