En Container

Vi har länge varit på jakt efter en container. Vi har så mycket verktyg som vi måste få ordning på och vår verkstad är så liten, så där får vi inte plats att snickra när verktygen förvaras där. I förr förra veckan så hittade vi en container som var i hyfsat gott skick och inte för dyr. Så i veckan fick vi äntligen hem den! Vi hade inte sett den, så vi blev glatt överraskade när den var helt isolerad, hade en nästan helt ny värmefläkt, lysrör i taket och elbjörn. Det som gör att vi kunde få den lite billigare är att den har en stor buckla på ena långsidan. Just nu så står den på framsidan, det är p g a allt regnande, kranföraren tordes inte köra upp dit han måste köra för att nå att lasta av den på rätt plats. Vi får helt sonika flytta den när det har torkat upp ordentligt.

Whoopi och katterna har inspekterat containern. Whoopi tyckte att den var helt OK. Katterna däremot, de lämnade den ganska omgående.

Större delar av dagen har vi ägnat åt att bygga inredning. En inte så hög, men ganska djup hylla mot kortväggen. Längst den högra långsidan har vi byggt en hög hylla med lite mindre djup. Längst den buckliga långsidan har vi byggt en arbetsbänk. Calle tänker meka med vår lilla crossmotorcykel. Den måste göras iordning tills Morgan vuxit i den!

 

Bra blev det och nu så har vi nästan en hel dag framför oss som kommer att ägnas åt verktygssortering. Vi ska inte spendera hela dagen med det. Vi ska ju kolla till våra härliga bin också! Jag tror att Calle kommer släppa mig så att jag får pyssla lite i trädgården också, gräset behövs ju klippas igen! Inte oväntat alls, med tanke på allt regn!

Kommentarer

  1. En isolerad container är perfekt för förvaring av verktyg och andra saker som man annars inte har plats för. Grattis till ett bra köp!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar