Nya Kollegor på jobbet

Jag har varit lite dålig på att blogga de senaste dagarna, det beror på att jag är förkyld. När jag kommer hem ifrån arbetet så orkar jag helt enkelt inte skriva något. Men snart så är jag frisk, då blir det ändring på det!

På jobbet så har vi fått ut Benny, han ska ta över efter Calle när vi slutar den sista Oktober! Det roliga med Benny, det är att med honom så kom också Harry. Harry är en extremt tjusig ung pojke! Mer en kollega till Whoopi, än till Calle och mig då Harry är en nio månaders ung Rottweiler valp! Helt bedårande, eller hur?

Harry är förtjust i, eller kanske mest nyfiken på Whoopi, men parant dam som hon blivit, så tycker hon mest att han är närgången. Harry har stränga regler om hur och när han får röra sig över kontoret och mitt rum är Harry-fredat. Mitt rum är alltså off-limit för Harry, desto mer spännande, eller hur? Och det är ju där den spanska Donnan finns. Här fick han faktiskt lov att komma in på mitt rum, eftersom jag sa åt honom att det var ok.

Som jag skrev nyss så har Whoopi blivit en dam i sällskap med andra hundar. Hundlek är helt enkelt inget för Whoopi, åtminstone större delen av tiden, men i dag så lyckades faktiskt Harry få igång Whoopis lekanda! Så kul att se henne leka som på den gamla goda tiden, med en annan hund!

I morgon åker vi till arbetet och socialiserar med Harry igen! (Benny får självklart också vara med!)Kommentarer

 1. Du Harry måste förstå,
  Att man inte till Monica kontor får gå!
  Och jag vet att du funderar varför då?
  Harry din drift är nog på g,
  Och tjejer du med andra ögon kommer att se,
  Du är en tjusig kille,
  Men vakta din pille.
  Du ska bara veta vad som kan hända.
  Det kan sluta med en operation
  Där dom knycker ditt kära don!


  SvaraRadera

Skicka en kommentar