Ormar i väggar och tak

Medan jag varit och kört buss i Upplands-Väsby så har det hänt grejor hemma! Vi har fått fullt av El-ormar i väggar och tak. Nästan all el är på plats, bara lite kvar nu, men så pass mycket var gjort att vi kunde isolera och slå igen taket. Vad skönt det känns, de senaste morgnarna har varit riktigt kalla.

 

Calle tror att det gått åt omkring 200m elorm. Det är verkligen svårt att fatta vilka mängder material det går åt för ett så litet utrymme som det faktiskt är, totalt max 9 kvm golvyta, men desto mer väggyta, det är ju högt i tak i trappen. Och trots den höga takhöjden i trappen, så kommer "toan" inte ha mer än kanske 210 cm i takhöjd! Men det är väl lika bra, inget rum i detta hus har normal takhöjd, så varför skulle "toan" ha det?

Det är inte bara i hallen det händer grejor! Min bror har länge tjatat om ett par skåp som vi har haft, ja, just det, haft, i köket och i dag så kom de äntligen och hämtade dem. Kanske inte världens bästa dag, då Calle har haft fullt upp, men än då, nu måste vi verkligen börja med köket!

För så här kan det ju verkligen inte se ut, eller hur!?!

 

Kommentarer