Jag är verkligen Keff!

Jag skrev i går om hur många gånger jag fick repa upp och börja om igår och att det inte skulle inträffa igen. Och det trodde jag på då, men så fel man kunde ha! Jag vet inte hur många gånger jag gjort fel nu, men en hel del blir det ju. Det värsta är att det är på samma sida av hälen som jag gör fel på hela tiden! Men nu har jag i alla fall kommit längre än någonsin tidigare. Om det funkade, så skulle jag hålla tummarna för mig själv nu när jag ska fortsätta sticka!

Finns det någon i Sverige som inte kollar på "Så mycket bättre"? Alla jag känner kollar, så det är bäst att jag också gör det, annars har man inget att prata om i morgon på jobbet. Downton Abbey, däremot, tror jag inte att jag orkar kolla på. Det kan jag titta på svt play någon annan dag.

 

Kommentarer

 1. Hoppas du kommer på hur du ska göra med hälen. Men du gör väl likadant på båda sidor? Jag brukar göra sticka två tillsammans på 1 sidan av hälen sen en överhopdragning på nästa sida. Lycka till lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hälen är det minsta problemet. Jag har helt enkelt för bråttom att maska av, så jag gör det för tidigt! Har även lyckats med det i dag. Det är bara att sticka baklänges, det börjar jag bli proffsig på!
   Kram

   Radera
 2. Hej hej....
  Ge inte upp... bara att kämpa på fast det är jäkligt tradigt när man måste repa upp..
  En liten tröst är att man lär sig på det också :)
  Mina julsockor är klara och nu håller jag på med ett par mörklila.
  Ser fram emot att få se dina sockor...
  Kram / Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ge upp är det sista jag gör, men nu får sockorna vänta tills på tisdag! Då har jag tid att avsluta dem!
   För mig blir det inga Julsockor, kanske Julljus, nu när jag har fått hem stearinfärgerna!

   Kram Monzan

   Radera

Skicka en kommentar