Pepparkaksbak och världsrekord i strömavbrott?

I dag var det dags, Morgan och jag skulle baka pepparkakor. Baka är kul tycker Morgan. Jag hade inte hittat mina formar, men eftersom Linnea var hos sin svärmor och svärfar på fredagen, så lånade hon med sig formar och inte vilka formar som helst, utan de finaste formar jag någonsin sett!

Vem vill inte äta upp dessa godingar?

Eller gå på safari med dessa?

Och om man har bråttom, göra en massa kakor på en gång?

Jag tror att jag måste börja leta formar på loppisar. Tänk att hitta dessa formar!

Morgan var en flitig bagare enda tills han kom på hur god degen är, efter det, så var det mest ätande som gällde. Han tyckte att det var helt onödigt att grädda kakorna innan man åt dem.

Pappa är bra att ha som en hjälpande hand, mamma funkar också, men hon hamnade aldrig på bild.

När kakbaket var över, så var det ganska skönt att kolla in Mamma Mu och Kråkan med Kanin under armen!

På slutet av baket, så började de, strömavbrotten alltså! Jag har tappat räkningen, men det har väl åtminstone varit 20 stycken, om ens det räcker. Varje gång ett strömavbrott är över, så startar både tv'n och Ipoden och ofta på hög volym.

I morgon så hoppas vi slippa strömavbrotten för annars så blir det väldigt jobbigt att få något gjort. Kap och geren ska gå varm i morgon är det tänkt!

 

Kommentarer

  1. Först, jag hatar nasse! Mina barn blev vana vi censur när böckerna lästes... För det andra, äta degen.. Är inte Morgan lite lika morfar, där? Förlåt Morgan. Du kommer över det.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar