UPPDATERING

Herre Jisses vad tiden går snabbt! Så mycket att göra och så lite tid. Att jag inte skrivit på bloggen på en himla massa dagar är inte för att jag inte har något att skriva om. Jag har faktiskt en himla massa grejor att skriva om, men som sagt, på tok för lite tid.

I alla fall, jag hoppas att Påsken har varit god för alla, det har den för mig!

Skärtorsdagen började med en riktig storshopping. Coop i Märsta, vidare till Maxi. Därifrån till lidl i Åkersberga och sist men inte minst, Tempo på ön. All denna shopping berodde på att det vankades Påsklunch hos oss på långfredagen. Det blir så när man fyller år i Påsktider.

I från början var tanken att det bara skulle vara mina föräldrar och syskon, sedan så blev det Linnea med familj, svärfar med fru och två av Calles bröder + en respektive och en liten bebis! Vi hade också en himla tur att få besök av Johan Bygg och Carina. Totalt tror jag att vi blev 16 stycken.

Många gnäller över det kalla vädret, men vid just sådana här tillfällen, så är det inte så tokigt ändå! Eftersom vi grillade och hade en buffé, så fick all mat stå ute och vi behövde verkligen inte oroa oss för att något skulle bli dåligt. Temperaturen på vår altan höll sig runt +3°C. Gott vin, god mat och goda vänner är allt man behöver för en lyckad påsklunch!

När festen börjar tidigt, så slutar den också tidigt! Det är skönt när man blir ensam och kan vila upp sig. Både Calle och jag somnade i soffan!

Under påskaftonen så tog vi det lugnt. Jag spann och stickade. Nästan alla delar till camel/silkesväskan är klara och jag har börjat sätta ihop den, men jag har också hittat ett mönster på en spetssjal som jag ska sticka av mitt röda handspunna garn. Just nu tränar jag på mönstret i ett bomullsgarn.

Påskdagen arbetade jag och medan jag arbetade gick Calle, Whoopi och lilla My skogspromenader. Calle passade på att lägga ut en pinne på snögränsen och på annandagen, så låg den inte längre på snö, så visst går vi mot varmare tider!

Solen sken på annandagen, liksom den gjort alla andra dagar under påsken. Det kändes som om det började bli dags att gå ut och arbeta i trädgården. Vi fällde en hel del träd och släpade ris, sen så njöt vi av varsin kopp kaffe ute i solen!

Så där ja! En liten uppdatering! Nu har jag inte tid att skriva längre, jag måste sticka lite mer, i morgon ska jag försöka med silkesgarnet!

Ps. För någon vecka sedan, så skrev jag ju om Mr Spocks svullna framtass. Vi tog väl hand om den och den läkte fint. Synd att han bara någon dag efter att framtassen läkt, gjorde illa baktassen! Nu haltar han inte, men han har någon slags infektion och det luktar illa om såret, så nu tvättar vi honom med alsolsprit igen!

 

Kommentarer

 1. Oj, här har det hänt saker, förstår att du inte haft tid att blogga! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och mer finns det, men jag är rädd för att jag ofta skriver långa, ointressanta inlägg. Om jag kom mig för att skriva ofta, men lite kortare, så tror jag att det skulle bli bättre!

   Radera
 2. Grattis i förskott / efterskott....
  Ni hinner med mycket på en helg tycker jag :)
  Det röda garnet är ju kanonfint, och mönstret ser svårt och avancerat ut.
  Tror det kommer bli en fin sjal.
  Vi har haft några härliga och iskalla dagar på Gotland under påsken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efterskott och Tack! Gotland är toppen när det inte är så fullt av folk, så Påsk låter som en bra tid att åka dit, synd bara på vädret :( , men solen har ju i alla fall skinit :)

   Radera
 3. Att Monica på påsken få fira,
  Är så roligt,
  Nästan som när ni kommer till mig på min födelsedag,
  Inget strul.
  Vi bara surrar om massa små,
  Sådant man lever ett tag.
  Nu undrar alla varför det inte 'e rim!
  Beror på saknad av bekräftelse ( blå dalahästar finns de? )
  Trevligt och tack för ett fint kalas,
  Utan att något gick i kras....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojojoj! Jag hade helt glömt bort Dalahästarna! Fixar det i morgon (Jag lovar ;) )

   Radera

Skicka en kommentar