Hundpromenad och blomsterprakt

I bland så har man en sån där dag då man bara dör. I går var en sådan dag. Jag totalsomnade i soffan på min långa rast, därav inget inlägg.
I dag däremot, så har jag tagit en rask promenad med Whoopi, spunnit, duschat och fotograferat blommor i mamma och pappas trädgård.
Daggkåpan kommer verkligen till sin rätt när det har regnat. Det är kul med tulpaner som är lite sena, att de dessutom är snygga och verkligen pryder det gamla mossiga, men ändå fina staketet, gör ju bara saken ännu bättre. För första gången i mitt liv, så har jag sett en Hammarby-Tulpan! De är jättesmå och det beror nog på att rådjuren så många gånger ätit utav just dessa Tulpaner. Hur kan man bara inte gilla Hjärtbergenia? Våra grannar gör inte det, så de har erbjudit mig att komma över och ta deras, men just nu har jag inte gjort någon plats åt dem, så jag väntar. Och om de skulle råka riva upp alla innan jag har en plats åt dem, ja då kan jag alltid få utav mamma och pappa! När vi flyttade in på Gåsvik så hade vi två stycken Kungsängsliljor, de är borta nu och snart så har de blommat över i Märsta.

Kommentarer

 1. Mycket fin Hammarby tulpan ! Var får man tag i sådana ?
  Jag får ha hur många som helst säger Tony :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte, men jag kan återkomma i frågan på måndag, för då kan jag fråga mamma var hon köpt lökarna.
   Trevlig helg till er också!
   (Självaså skriv åkatill en arbetskamrat till Calle och bygga på hans hus, som om vi inte har eget jobb här hemma att göra!)

   Radera

Skicka en kommentar