Finbesök av bästa sorten

Oj, oj, oj, vad tiden går! Det är mycket att göra nu, knappt tid över att äta och blogga är det inte att ens tänka på! Nä då, så illa är det inte, men ibland så infinner sig helt enkelt inte inspirationen. Men idag, ja, idag så är jag inspirerad. Delvis för att jag har arbetat som attan i trädgården. Sått både sallat, vaxbönor och morötter och klippt gräset.inte bara klippt gräset. Inte en gång, utan två gånger! Gräset var så långt, så hjulen la ned gräset och på nästa varv, så tog det inte det liggande gräset. Därav två gånger. Jag har trimmat varenda dike, under varenda staket och runt varenda kruka/betongrör.

I dag, medan jag klippte gräset för andra gången, så högg Calle ved. När gräsklippandet var klart, så vände vi upp och ned på gräsklipparen. Dags att vässa gräsklipparskären. Nästa gång så kommer det att bli betydligt lättare att klippa!

Vid lunch idag så fick vi besök. Av Anonym! D.v.s Johan bygg och hans hund Bamse.

Det är alltid så himla kul när Johan kommer på besök. Man vet aldrig vad som kommer att hända. En gång åker vi och fiskar, nästa gång så hinner vi med en fika innan han lämnar oss. Idag, så har hundarna fått bada och vi har ätit god mat och jagat myggor, för myggor, det har vi gott om. Jag vet att myggen har ökat i hela Uppland, men som det är nu, det är nästan groteskt!

I morgon, då får vi besök av Linnea med familj. Vi ska göra korv! Det blir som sist, tre sorter; Nürnberger, Chorizo och Salsicca. Gott ska det bli!

 

Kommentarer

 1. Bamse är en hund,
  Söker jaga varje stund,
  Sedan sover han en stund.
  Vänta är en viktig sak,
  Många stressar och får panik,
  Själv slår jag mig ner på ett fik!
  Att besöka en vän eller två,
  Är så trevligt så.
  Livet passerar oss så snabbt förbi,
  Därför ska man låta bli.
  Slösa ej på energi,
  Vissa saker ska man ej lägga sig i,
  Allt blir så bra,
  Om man bara är gla.
  När man känner att allt är rätt,
  Då sätter man sprätt!
  Jaga en en pinne eller en boll,
  Ja, ni vem har mest koll?
  Vänta och lita på sig själv är faktiskt svårt,
  Livet är lätt inte hårt.
  Så det funkar för mig,
  Du kan lära dig!
  Tid och tålamod är det som krävs,
  Och sedan man i lycka vävs..

  SvaraRadera

Skicka en kommentar