Tant Monica på dop

Så var det äntligen dags för Maltes första stora framträdande. Dopet. Malte Carl-Jörgen, Carl efter morfar, Jörgen efter farfar. Moster Cajsa visar stolt upp Malte efter dopet.

Själv så kom jag klädd i mitt senaste loppisfynd. En råsidenklänning. Kanske sent 50-tal, eller möjligtvis tidigt 60-tal. Synd att det inte fanns en hatt med!

Efter dopakten i kyrkan så åkte alla hem till Fam Linnea och Mika. Där bjöds det på gott fika och barnlek. Morgan och Malte har sådan himla tur att ha jämngamla kusiner på Mikas sida. På Linneas sida så får vi nog vänta ytterligare några år innan det kanske blir en liten kusin!

Förberedelser inför det stora vattenkriget

Ibland, när man köper kläder på loppis eller Second hand, så händer det att kläderna går sönder i sömmarna, inte för att man är för fet, utan för att tråden är gammal och skör och eftersom klänningen är tänkt att användas i morgon på ett sjuttioårskalas, så har stor del av kvällen ägnats åt att sy fast dragkedja för hand!

Jag har glömt att nämna det, men vi har köpt ny frys och kyl, än så länge så är det bara frysen som kommit. I kväll så paketerade vi om en massa mat med hjälp av FoodSavern och flyttade över den till den nya frysen. I morgon så kan vi stänga av den gamla!

OBS Calle vill hemskt gärna att jag talar om för er att det är han som tagit en hel del av bilderna, närmare bestämt alla utom den på maten och den på Morgan!

 

 

 

 

Kommentarer

 1. Halloj på er
  Vilken fin dress du har på dig, den passar du verklig i.
  Och jag tycker Morgan är en 'liten Calle' :) Båda barnen är så söta.
  Hälsa Calle att bilderna blev bra :)
  Kram på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Hälsningen är framförd och ja, Morgan är en liten Calle, bara lite tystare, men fullt lika energisk!
   Kram tillbaka till Er

   Radera

Skicka en kommentar