God Jul, God Jul

Oj, oj, oj. Det är jobbigt att vara barnvakt, det är också jobbigt att förbereda ett 70-års firande och ett 40-års firande. Det värsta är att de infaller på samma dag. Och inte vilken dag som helst, utan julafton.
Så, först firar vi Svärmor som av förklarliga själ är den som fyller 70 och sedan så firar vi vår goda vän Johan Bygg. Det är han som fyller 40.
Där emellan hinner vi åka förbi mina föräldrar och jula lite med dem.
I alla fall, så kan man säga att det var kul att vara barnvakt, men jobbigt. Calle hade glömt bort hur det var att byta bajsblöja på små barn och jag, ja, jag är ju inte alls van!

Världens skönaste underläpp!

Det var skönt när Linnea och Mika var tillbaka och vi hade en trevlig kväll, som vi ägnade åt att totalt göra 16 kilo korv, 10 till oss och 6 till dem.

Härligt med en hel låda i frysen full av korv!

En ännu trevligare morgon hade vi med dem. Då firade vi lilljul. Morgan och Malte fick sina briobilar och Morgan blev överlycklig. Det som störde honom mest, det var att Malte inte ville leka med sin bil och eftersom han (Malte) inte ville leka med sin, så tyckte Morgan att han kunde ta Maltes bil också, vilket ogillades av Malte. Morgan fick en röd bil, Malte en blå och så upptäckte Morgan att det fanns en grön modell också, så han bestämde sonika att den skulle mamma och han köpa till pappa så skulle pappa bli glad. Smart kille, han listade ut att pappa inte skulle leka och att han då skulle kunna ta den!
Efter en lång stund inne gick vi ut och byggde bilbana i trädgårdslandet och njöt av lite decembersol i från en sten.
Med en Ferrariröd bil går det undan!

Malte är upptagen av Lilla My!
Nu ska det bli skönt att krypa till kojs, så att man orkar med morgondagen. Den börjar ganska tidigt för oss och lär inte sluta förens sent!

God Jul!

Kommentarer

 1. God fortsättning på er!
  Malte & Morgan är så himla söta :)
  Kram till er / Åsa

  SvaraRadera
 2. God fortsättning till er också! Hoppas att ni har haft en alla tiders Jul. Det har vi haft.
  Gott slut och hälsa Tony
  Monzan

  SvaraRadera

Skicka en kommentar