Mitt liv till och med söndag

Svårt att hinna med och blogga just nu. Upptagen, men inte som de flesta upptagna människor i Sverige, av Julen. Nä, precis som förra året vid den här tiden så är det Musikhjälpen som upptar stora delar av min vakna tid.


Årets tema är "Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet" och för oss här i Sverige så är det nästan en självklarhet, men det dör en tjej varannan minut på grund av att de inte får rätt vård vid komplikationer i samband med graviditeter, förlossningar och osäkra aborter.
Det kan vi här i Sverige hjälpa till att förhindra genom ett enkelt bidrag. Antingen så önskar man en låt, eller så gör man som jag gjorde. Jag var med på en utlottning om en dag på Bolibomparedaktionen.
Säkert som amen i kyrkan, så kommer jag också att önska åtminstone en låt innan söndag kväll, då årets upplaga av Musikhjälpen är över.
Vill ni veta hur man går till väga för att önska en låt, eller kanske buda på någon av de många auktioner som är till förmån för Musikhjälpen? Här är adressen till Musikhjälpens startsida på nätet.

Mitt liv består självklart inte bara av Musikhjäpen. Jag har hunnit med en tur till IKEA också. Det märks att det var länge sedan nu, för jag var verkligen ringrostig. Det tog ovanligt lång tid, men Calle har i alla fall inget att oroa sig över. Jag handlade absolut inget onödigt!


Och så måste jag bara visa hur fantastiskt vacker himmelen var när jag kom till Märsta. Jag blir nästan salig när det ser ut så här på himmelen!


Kommentarer

  1. Gjorde du inga vanvettsaffärer? Otrolig himmel!

    SvaraRadera
  2. Nä, det gjorde jag inte! Men nästa gång så.
    Monzan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar