Hipp, hipp, hurra

För i dag är det min födelsedag! 46 vårar, jordvarv eller vad man nu väljer att kalla det!
Det har i alla fall varit en härlig dag som började med frukost på sängen och rådjursspan ifrån sovrumsfönstret. Ett tag var jag orolig att Whoopi skulle hoppa mot fönstret för att försöka ta sig till rådjuret. Man såg på hela hennes kropp att hon var sugen på att springa efter rådjur.

Tidig förmiddag ägnades åt F1 träning och kval blandat med städning och matlagning.
Mamma, pappa, Syster, Bosse, Nettan, Anita och Roffe väntades på lunch. Det blev korvgrillning, men inte hemmagjorda för de är slut, till det så bjöds det på wookade grönsaker, sallat, räksallad, hemmagjord efter ett jättegott recept som jag hittat här! Tack för det! Surkål och pappas fantastiskt goda Rödbetssallad. Lätt är den också. En annan dag så får ni recept på den. Lunchen intogs ute, men jag frös så kaffet fick vi ta inne. Till kaffet hade jag gjort goda chokladbitar.
Fina födelsedagspresenter har jag också fått, bl a en "Guldkanna" och en "Pot Maker", så nu kan jag göra flera storlekar.

När alla åkt hem, stökade vi undan och bänkade oss
framför tv'n. Där har jag suttit och samtidigt som jag tittat, har jag färdigställt pläden, tror jag! Om den är färdig eller ej, beror på om jag bestämmer mig för att ha fransar eller ej. När jag är klar med rutorna som ska bli kuddar, får jag se om garnet räcker eller ej.


Framåt åtta stängde vi av tv'n, tände ljusen, kokade kaffe på gasspisen (ja, jag vet, det är också energi, men åtminstone inte EL) och bara njöt av musiken som spelades på den av batterier drivna "Bosen". Nu är ju Earth hour över sen nästan en halvtimme, men vi känner inget behov av att tända upp huset igen. Det känns bra att sitta här och bara njuta.


Kan ju inte påstå att det är så himla mörkt heller hos oss. Sju stycken ljus lyser upp vårt brasrum. 
Om det var nedsläckt hos oss, så kan man inte påstå att det var det hos någon utav våra närmaste grannar. Jag och Whoopi tog en promenad alldeles efter åtta och då hade de närmaste grannarna precis kommit hem ifrån en veckas skidsemester, så att det lös där, är ju ganska förståligt, men resten och att dessutom ha lampor lysande i alla fönster, det tycker jag är liiite att ta i, i överkant!

Kommentarer

 1. GRATTIS!!! Värsta ungdomen ju :))
  Skönt att Calle är hemma igen, hoppas han mår bra nu.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja, det är skönt att Calle är hemma och han är på bättringsvägen!

   Radera
 2. Mysig dag, grattar här också, kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar