Vilket dygn!

I går vid den här tiden började Calle få ont i magen. När vi skulle gå upp och lägga oss kunde han knappt röra sig. Vid 23-tiden väckte Calle mig. Han måste gå ner och försöka sova där. Det tog inte lång tid för en han ropade. Han behövde telefonen, han skulle ringa sjukhusupplysningen.
Där sa de åt honom att åka in. En snabb titt på klockan så kunde jag konstatera att det var en halvtimme kvar tills färjan gick. Vi behöver 20 minuter på oss till färjan, så att på 10 minuter få Calle och hunden klara, det var hårfint, men det kunde gå. Annars så var det ytterligare en timme till nästa färja.
Calle lyckades faktiskt få på sig kläder och komma in i bilen. Whoopi hann också med en tur på tomten. Man kan ju undra vad som gick igenom Whoopis huvud. Bli uppsliten så där mitt i natten, det är inte hon van vid.
Calle var framme vid Danderyd strax före 1 och jag fortsatte till mamma och pappa för att lämna hunden. Istället för att lägga mig hos dem, åkte jag till jobbet och la mig för att sova i en massagestol
Om ni aldrig har provat en massagestol, så kan jag lova er, de är inte så sköna som man kan tro, men sova i en, det lyckades jag med.
Calle hade ont länge, men till slut så fick han smärtlindring och fick komma in på siktröntgen.
Calle blev kvar över natten, kanske också ytterligare en, eller två nätter. Hur himla kul kommer jag att få det på min födelsedag? Och växthuset, även om Calle får komma hem, så blir det knappast något växthusbygge som vi hade planerat, men allra värst är att behöva sakna honom.


De har i alla fall fina och många, krokusar i Bålsta.

Kommentarer

 1. Fy det där lät inte kul! Hoppas allt ordnar sig så Calle blir frisk och du slipper va ensam. Tur du har Whoopie! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tack. Vi hoppas att Calle tillfrisknar snabbt. I natt har jag endast delat säng med Mr Spock för Lilla My har vägrat att komma upp och Whoopi är kvar i Märsta, men ikväll följer hon med hem.

   Radera
 2. Nääää vad har hänt med Calle ? Hur är det med honom ???
  Har läkarn hittat vad som är felet ? Kan det vara blindtarmen ?
  Många krya på dig kramar till Calle. / Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Åsa.
   Calle har tarmficksinflammation. Han har fått komma hem och lever nu på flytande föda. (Stackars Calle, vi ska ha grillfest idag!)
   Ha det gott!

   Radera

Skicka en kommentar