Bygget rusar fram, men inte tillräckligt snabbt!

I dag så har vi fortsatt att bygga på växthuset. Det går framåt med stormsteg, men inte tillräckligt snabbt. Jag vill ju att det skulle ha varit klart för flera månader sedan. Och även om vi ligger efter både ursprungstidplanen och den reviderade tidplanen så är jag så glad, så glad. Växthuset blir allt jag ville att det skulle bli och ganska mycket till.
Att tidplanerna har spårat ur lite grand, beror på en del olika faktorer, som till exempel


  1. Markarbetet som skulle vara klart i Maj förra året, blev klart först i Augusti.
  2. Sedan, när vi väl börjat få hem material, då kom skitvädret.
  3. Och som sista, men bästa orsak till försening, är att vi hela tiden får så roligt besök och gäster, dem tar man hand om.
I dag var det mitt fel att vi blev störda. Jag bjöd faktiskt in Tina, Jörgen, Linnea och Mika med barn på en grillunch. 


Jag tror nästan att det är första gången som Morgan vågade sitta på fyrhjulingen. Lilla Malte hade inga betänkligheter. Det var bara att börja att klättra på maskinen.

Det vi har gjort på växthuset i dag, är att vi har listat och satt kanalplast runt om. Vi blev inte riktigt klara med listerna på insidan. Musten gick liksom ur oss.
Jag är i alla fall väldans glad att vi valt Opalfärgad kanalplast runt om. Det blir ljust, men inte så att solen kan "bränna" växterna!
Eftersom vi har plast kvar, så har vi bestämt att ha det i tårtbitarna också. Upptill på långsidan så ska vi ha panel.

Min vitlöksodling mår finnemang, nu är det bara att hoppas att det blir stora vitlökar att skörda i Juli/Augusti.


Kommentarer

  1. Tack, ja jag tror att det blir väldans bra. Nu när er husvagn är pimpad, så är det bara att koppla på'n och komma ut och kolla in bygget!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar