Maj börjar bra

Och så var vi inne i Maj! Första Maj och jag är ledig, men ingen demonstration för min del. I dag har vi nämligen investerat. Vi har investerat i nya soffor. Ända sedan i vintras har Calle skannat nätet efter en Cheserfieldgrupp. Och i veckan dök den upp. (Det har självfallet funnits en hel del grupper tidigare, men de har alltid varit sålda när vi har kontaktat säljaren). Lagom dyrt, (eller faktiskt, ganska billigt) 8 200:- för en tresits + två fåtöljer i nougat. Förstahands val, ifråga om färg, hade varit mörkbrun, men den här såg fin ut, låg hyfsat nära och var inte såld.
Via Åkersberga, för att hyra släp, så åkte vi till Uppsala och var där strax efter 9, precis som vi lovat.
Vi bar in allt i släpet, betalade och fick ett kvitto, allt gick smidigt som bara den.

Uppsala domkyrka den 1/5-2014
När vi kom hem, lastade vi fort av det "nya" och in med det gamla. Det gamla tog vi med oss på vägen till Berga, för längst med vägen så har vi Österåkers sopstation. Enligt mitt tänk, så är det söndag i dag, men inte enligt Roslagsvatten. Enligt deras tänk så var torsdag, så med andra ord öppnade de först klockan 13 och vi var där 1240. (Vi trodde att de öppnade 1000)
När vi lämnat släpet på statoil, åkte vi vidare till Coop för att handla en del viktiga saker. Nu började vi att känna oss stressade, vi ville hem och möblera och innan möbleringen, så kallade dammråttorna på vår uppmärksamhet.
Vi är nöjda med hur vardagsrummet ser ut just nu, men det är bara tillfälligt, när vi har fixat brasrummet, så är det vardagsrummets tur. Vi har tänkt att det ska bli "engelsk klubbkänsla" i rummet. Vi får se hur vi känner när det är dags att börja. Så har ser det i alla fall ut nu!


I morgon är jag ledig ifrån mitt vanliga jobb, men hemma ska jag arbeta med växthuset. Möbleringen närmar sig med stormsteg!

Kommentarer

 1. Snygga soffor ni köpt! Pelles pappa har en likadan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och förvånansvärt sköna! Pelles pappa har god smak.
   Vad gör du på fredag? Är du i Malmö då?
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar