Skörd

   I går så slutade jag tidigt. Om det hade velat sig illa, så skulle jag inte ha haft någon nytta utav att sluta tidigt. Jag har nämligen fått låna ut min bil till Calle och då skulle jag inte kunna komma hem ifrån jobbet och fortfarande ha dagsljus att arbeta i trädgården. Men, jag vet inte om jag har skrivit det här tidigare i bloggen, men bättre sent än aldrig; JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR! För inte nog med att de lånade ut sin bil till mig, när tåget som jag skulle åka till Märsta med, vände i Rosersberg, så kom de dit och hämtade mig! Vad kan jag säga? Mer än att jag verkligen älskar mina föräldrar!

   Väl hemma bytte jag om och tog med mig hunden ut och började gräva (efter att jag skjutit iväg hennes boll, långt ut i skogen). Jag började gräva i det andra landet som mer eller mindre legat i träda i somras. Det enda som växt där, har varit självsådda morötter, självsådd lavendel (men den flyttade jag i förra veckan) och så allt ogräs. När jag började gräva idag, så grävde jag upp en del morötter, jag trodde att jag skördat alla, men tydligen inte! De flesta var väldigt små, en hel del fick Whoopi äta upp på en gång, men en var riktigt giganttjock! Jag tror faktiskt att jag aldrig tidigare sett en så tjock morot!   I dag på väg till jobbet så började det snöa och nu så är alla tak runt om mig vita, gräset börjar bli vitt, men inte vägarna. Det är fortfarande +° ute och i morgon eller på lördag så kommer värmen tillbaka. Det ser jag verkligen fram emot, för även om jag är en vintermänniska, så tycker jag inte att snön ska lägga sig för ens en bit in i December. Däremot så får snön, när den väl lagt sig, ligga till första veckan i Mars.

Kommentarer

  1. Det var ju en rolig samling. Om det blir så mycket morötter utan att du sår, hur bra blir det då inte bär du går in för odlandet: )
    Ha det så gott
    Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar