Felräknat!

God fortsättning på Er!

Mitt liv består just nu utav virkning. Ifrån tidiga morgon till sena kväll så virkar jag. Därför så blir det inga inlägg. Det hinns helt enkelt inte med.

Det är fortfarande roligt att virka, men det går långsammare och långsammare, vilket för mig låter konstigt. Det borde ju gå snabbare och snabbare, eller?! Men efter i dag så tror jag att det kommer att gå lättare för mig, jag har nämligen räknat och mätt och kommit fram till att jag troligtvis inte behöver virka fler än 915 Afrikanska blommor. 285 färre än vad jag har trott ifrån början! Vilken tur jag har att det var felräknat åt rätt håll. Hade det blivit att jag skulle virka 285 fler blommor än vad jag trott ifrån början, så tror jag att jag hade gett upp och virkat ihop de blommor som jag har nu till ett gäng väskor.



Jag virkade ihop tio blommor för att få ett mått att räkna utifrån och på så sätt så kan jag också tänka mig hur överkastet kommer att se ut när det är helt klart och jag känner mig just nu väldigt nöjd! Jag tror att Mr Spock också är nöjd.

Ps Jag har virkat 409 blommor, "bara" 506 st kvar!

Kommentarer

  1. Vad duktig du är, bra jobbat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar, det går lätt när man har kul. Mitt största problem nu, är att garnet inte kommer att räcka :(

      Radera

Skicka en kommentar