Ännu ett oönskat avbrott

Det har hänt igen! Den tredje virknålen har gått av. Och egentligen så är det inget problem, för jag har ju köpt en extra nål!
Och det var det sämsta skit jag någonsin, jag menar verkligen någonsin, testat! Den var sträv så garnet fastnade, hade vassa kanter vid kroken och de 3mm var snarare som 4mm, jämfört med de röda Järbonålarna. Bara att beställa nya alltså!
I dag har jag beställt fem nya värknålar, hoppas de kommer snart.

Visst, min virknål har gått av, men det innebär inte att jag inte virkar. Jag använder nål nr 2,5 och gör allt jag kan för att dra ut maskorna så mycket jag bara kan. Jag tror att blommorna håller hyfsad storlek.

Här på ön är det kallt, men inte alls lika kallt som på fastlandet. Den lägsta temperaturen jag mätt upp på ön idag, är -16°c. Jag ser i mitt FB-flöde att många har haft betydligt kallare än så, men -16°c är en kritisk temperatur för Gåsviks köksvatten. Då vår Norrvägg är dåligt isolerad och köksvattnet löper längst den väggen så brukar det frysa vid den temperaturen. Jag har ännu inte sett så låga temperaturer här, men pga närheten till den kylan, så har jag eldat i köket idag.Kommentarer

  1. Vad duktig du är ,ed virkningen. Tror jag ska prova också, kram Lisa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar