Fågelmatare och där tillhörande arter

 I höstas köpte vi en fågelmatare. I början kom det bara Blåmesar och Talgoxar, men nu har vi massor av olika fåglar; Nötskrikor, Stora Hackspettar, Nötväckor och självklart våra kära Koltrastar. Tyvärr så har jag ännu inte sett någon Domherre.

   En dag så var fågelmataren upptagen av en Ekorre, då höll sig fåglarna på avstånd. En annan dag, när jag tog in fågelmataren för att fylla på den, så blev det nästan kö i buskarna. Fåglarna var ivriga att få börja äta igen.   Det är vid sådana här fototillfällen som man verkligen funderar på att köpa en ny systemkamera.

   Vi har också haft besök av en del ganska så ovanliga fåglar. Slarvig som man är, så har man(jag) inte skrivit ner namnet på fågeln och nu så har jag glömt bort. Jag tror bestämt att jag ska skaffa ett litet block där jag kan skriva namn och datum för besöket. Och om jag någonsin köper en ny systemkamera så kan det kanske bli lite bättre bilder!

Kommentarer

 1. Vad har hänt med din Nikon? Går den inte att laga? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, den är helt kaputt. Vi har precis börjat att titta på nya kameror att köpa. Priset har ju gått ner en hel del på systemkameror sedan vi köpte den trasiga.
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar